Wederom een bloemetje voor de leden

Nieuws | 0 Reacties

Geschreven door Bea Hollander-Kroes

8 november 2020

Omdat COVID-19 ons nog steeds parten speelt en wij daardoor de repetities nog niet weer kunnen oppakken, heeft het bestuur besloten om de leden wederom te verrassen met een bloemetje. De eigenaar van ‘De Orchidee’ in Wezep heeft met ons meegedacht en kon op de veiling een prachtige partij paarse orchideeën kopen die dezelfde dag nog bij de eerste leden bezorgd werden.
Het bestuur heeft in onderling overleg de bloemen zelf bij de leden bezorgd en kon zodoende met iedereen een (kort) praatje maken.

Het zal nog wel even duren voor alles weer ‘normaal’ is, maar wij houden hoop!

Want wij zijn verzekerd, dat noch dood, noch leven, noch engelen, noch overheden, noch machten, nog tegenwoordige, noch toekomende dingen,
noch hoogte, noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde Gods, welke is in Christus Jezus, onzen Heere.

Romeinen 8, (vers 38-39)    Lees onlinenov.2020 ophalen bloemetje voor de leden nov.2020 bloemetje voor de leden nov.2020 bloemetje voor de leden nov.2020 bloemetje voor de ledennov.2020 ophalen bloemetje voor de leden  nov.2020 bemoedigende kaart

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Artikelen

Meer

Pasen 2021

Pasen 2021

Afgelopen week was het weer zover. Zo langzamerhand wordt het (helaas) traditie om een presentje bij de leden te bezorgen. Zo lang we elkaar niet kunnen ontmoeten tijdens het zingen houdt het bestuur op deze manier contact met de leden. Ook deze keer heeft de Orchidee uit Wezep weer de verrassing verzorgd. Het werd...

Lees meer
Kerst 2020

Kerst 2020

Bep Kramer schreef een gedicht dat ook zeker voor deze tijd toepasselijk is. Lees meer als u het hele gedicht wilt zien.  

Lees meer
Rabo Clubsupport 2020

Rabo Clubsupport 2020

€ 408,03 Is het bedrag dat wij dit jaar mogen ontvangen van Rabo Clubsupport, dankzij u. Iedereen die op ons gestemd heeft, hartelijk dank! Wij hopen in betere tijden daar weer dankbaar gebruik van te kunnen maken en zien u graag bij ons eerstvolgende optreden.  

Lees meer