Lid worden?

 

Hebt u wel eens genoten van één van onze concerten en draagt u ons koor Laudate Deum een warm hart toe? Dacht u: daar wil ik bij staan? Denkt u er misschien al langer over om te gaan zingen? Wordt dan nu lid en zing mee. U bent van harte welkom!

We repeteren op woensdag van 19:30 uur tot 21.30 uur in de Kruiskerk te Wezep. Kom gerust langs tijdens de repetitie om kennis te maken en eens te zien hoe de repetitie in zijn werk gaat. Kijk of de sfeer u aanstaat. En als u wilt, kunt u ook meteen al meezingen. Als u er toch bent……

Door onderaan te klikken op de link “Lid worden” kunt u de aanmeldbrief downloaden vanuit uw browser. De ingevulde brief kunt u inleveren bij één van de koorleden of rechtstreeks bij de secretaris. U kunt hem ook bellen of mailen om uw gegevens door te geven.

Secretaris:
Dhr. Henk Riksen, Haverakker 11, 8091 NW Wezep, telefoon 038-3377545, e-mail: secretaris@laudatedeumwezep.nl.

Of gebruik het contactformulier van de website als u eerst meer informatie wilt over het reilen en zeilen van het koor. Wij nemen dan contact met u op.

U kunt ook bellen of mailen met de secretaris of één van de andere bestuursleden. Of wellicht kent u één van de koorleden. Vraag hen om u meer te vertellen.

En natuurlijk graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van
Laudate Deum Wezep

Aanmeldformulier om lid te worden downloaden kan via deze link:
Lid worden