Herfstconcert Laudate Deum Wezep

Nieuws | 6 reacties

Geschreven door Bea Hollander-Kroes

4 november 2019

Afgelopen zaterdag, 2 november 2019, vond in de Kruiskerk het Herfstconcert plaats. Er werd gezongen door ons eigen koor, Laudate Deum uit Wezep, en door het Hervormd Zangkoor Lunteren.

Het laatste koor heeft ook een Dameskwartet dat een geheel eigen inbreng heeft. Beide koren staan onder leiding van dezelfde enthousiaste dirigent, namelijk Albert van Maanen uit Ermelo. Het programma bestond uit, uiteraard, zang door beide koren en door het Dameskwartet. Tussendoor werd er samen met de toehoorders gezongen.
Maar ook was er een prachtig muzikaal intermezzo, ten gehore gebracht door pianist Harry Stijf en organist Bert Elbertsen.
Ter afsluiting werd er gezongen door beide koren samen. Een indrukwekkend optreden waarvan veel mensen hebben genoten!

6 Reacties

  • Bea Hollander-Kroes

   Hoi Jaap,
   aan nieuwe dingen moeten we even wennen.
   Dat geldt ook voor mij.
   Maar als we elkaar even helpen, lukt het meestal wel!
   Vriendelijke groet,
   Bea

   Antwoord
 1. Arie van Weeghel

  Hallo Bea, ik ben nu pas voor de eerste keer ingelogd, vergat elke keer om dat uitroepteken in te vullen.
  Kan ik dat wachtwoord ook kleiner maken.?
  Groeten Arie v. Weeghel

  Antwoord
  • Bea Hollander-Kroes

   Hallo Arie,
   het wachtwoord was inderdaad aan de lange kant. Je zou hem zelf kunnen wijzigen, maar om het wat gemakkelijker te maken, ga ik dat nu even voor je doen. Je krijgt het nieuwe wachtwoord via de mail toegestuurd.
   Vriendelijke groet,
   Bea

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Artikelen

Meer

December 2021

December 2021

Ook onder de huidige omstandigheden geloven wij nog steeds in de boodschap van de bijbel waarin u o.a. de volgende tekst kunt vinden:

Lees meer
Rabo Clubsupport 2021

Rabo Clubsupport 2021

  Het is weer zover. De Rabo ClubSupport actie van dit jaar is inmiddels alweer van start gegaan. Leden van de Rabobank mogen hun stem uitbrengen op verenigingen die zich voor support hebben aangemeld. Bent u lid? Dan kunt u een stem uitbrengen op ons koor in de periode van 4 oktober tot en met 25 oktober 2021....

Lees meer
Hervatting repetities

Hervatting repetities

  We gaan weer beginnen met repeteren! Afgelopen vrijdag, 1 oktober 2021, kwamen de leden sinds lange tijd weer voor het eerst bij elkaar. Bij deze gelegenheid werd begonnen met een (korte) jaarvergadering. Omdat Jan Brommer inmiddels 25 jaar lid is van het koor kreeg hij een oorkonde uitgereikt van voorzitter...

Lees meer