Een selectie van onze foto’s

Laudate Deum Wezep, foto Alida Bosma

2022 Herfstconcert Lunteren

Na een lange concertpauze i.v.m. corona, werkten wij op zaterdag 8 oktober mee aan het Herfstconcert in de Bethelkerk in Lunteren. Diverse koren werkten hieraan mee, onder de deskundige leiding van dirigent Albert van Maanen. Oude en nieuwe leden genoten er van om eindelijk weer te kunnen optreden. En vergeet ook niet de trouwe - in de bus - meereizende aanhang, partners van de leden. Ook zij hebben tijdens de pandemie de gezelligheid gemist en genoten er van om weer in de zaal te kunnen zitten. In december geven wij zelf ons Kerstconcert in Wezep. We hopen dat ook dat door kan gaan en misschien zien we u daar dan.

2022 Barbecue en Jaarvergadering

Om verschillende redenen is besloten om deze keer de ledenvergadering en jaarlijkse barbecue in augustus te organiseren. Meestal wordt er gebarbecued ter afsluiting van het seizoen en dit is ook voor volgend jaar weer de bedoeling. Dit jaar is dat dus gebeurd aan het begin van het nieuwe seizoen en helaas konden daardoor een aantal leden wegens andere bezigheden niet aanwezig zijn bij de gecombineerde jaarvergadering/barbecue. Hopelijk volgende keer weer wel, want het is altijd een heel gezellige bijeenkomst!

Kerst 2021 Helaas geen kerstconcert maar een rollade

De bestuursleden brachten gedurende de dag de rollades naar de leden. Gehoopt was dat we op 18 december 2021 een kerstconcert zouden kunnen geven, maar het liep anders. De leden kregen evenals vorig jaar een rollade thuisbezorgd met een mooie flyer waarin de voorzitter de leden moed insprak en waarin het gedicht 'Wat is kerstfeest' van Bep Kramer - van Dijk stond afgedrukt.

Jaarvergadering 2021 en Buffet voor de leden

Nadat we gedurende de corona-pandemie niet bij elkaar konden komen, is het dan eindelijk weer zover dat we de repetities kunnen hervatten.
Tijdens de ledenvergadering op 1 oktober 2021 werd Jan Brommer gehuldigd omdat hij inmiddels alweer 25 jaar lid is van het koor.
Na afloop van de vergadering werd een Buffet aangeboden aan de leden waar gretig gebruik van werd gemaakt. Het smaakte dan ook fantastisch! En ook het gebruikelijke ijsje na afloop ging er goed in. De afwas werd gedaan door een aantal dames die hiervoor een bloemetje kregen aangeboden. En ook anderen die zich inspannen voor het koor werden niet vergeten. Zie de foto’s voor wat sfeerbeelden.

Jaarvergadering 2020

Kerstconcert 't Zuiderkoor, Putten, 2019

Zingen in een koor is gewoon gezellig. Met z'n allen, inclusief aanhang, in de bus naar Putten en vervolgens inzingen en koffiedrinken voor aanvang van het concert. Kijk naar de beelden.

Herfstconcert Kruiskerk, 2 november 2019

Door Hervormd Zangkoor Lunteren en Laudate Deum Wezep

Optreden Mariposa, juni 2019

Meestal het laatste optreden van het seizoen.

Overhandiging nieuwe piano, september 2019

Tijdens een gezellige repetitie-avond werd de nieuwe piano overhandigd en ingewijd door Geurt Souman van Muziekhuis Souman.

Passieconcert Pasen april 2017

Geloof in het leven!