Een selectie van onze foto’s

Laudate Deum Wezep, foto Alida Bosma

Jaarvergadering 2021 en Buffet voor de leden

Nadat we gedurende de corona-pandemie niet bij elkaar konden komen, is het dan eindelijk weer zover dat we de repetities kunnen hervatten.
Tijdens de ledenvergadering op 1 oktober 2021 werd Jan Brommer gehuldigd omdat hij inmiddels alweer 25 jaar lid is van het koor.
Na afloop van de vergadering werd een Buffet aangeboden aan de leden waar gretig gebruik van werd gemaakt. Het smaakte dan ook fantastisch! En ook het gebruikelijke ijsje na afloop ging er goed in. De afwas werd gedaan door een aantal dames die hiervoor een bloemetje kregen aangeboden. En ook anderen die zich inspannen voor het koor werden niet vergeten. Zie de foto’s voor wat sfeerbeelden.

Jaarvergadering 2020

Elk jaar komen de leden bij elkaar om officiëel op de hoogte gebracht te worden van de stand van zaken omtrent het koor. Een mooie gelegenheid om de jubilarissen van dat jaar te huldigen. Dit jaar waren er 3 mensen die al 25 jaar lid zijn van het koor. De heren Zwier Brommer, Henk Kroese en Arie van Weeghel. En tevens mochten we Jan Clement feliciteren met zijn 50-jarig (!) lidmaatschap. De foto's op deze avond werden gemaakt door Alida Bosma.

Kerstconcert 't Zuiderkoor, Putten, 2019

Zingen in een koor is gewoon gezellig. Met z'n allen, inclusief aanhang, in de bus naar Putten en vervolgens inzingen en koffiedrinken voor aanvang van het concert. Kijk naar de beelden.

Herfstconcert Kruiskerk, 2 november 2019

Door Hervormd Zangkoor Lunteren en Laudate Deum Wezep

Optreden Mariposa, juni 2019

Meestal het laatste optreden van het seizoen.

Overhandiging nieuwe piano, september 2019

Tijdens een gezellige repetitie-avond werd de nieuwe piano overhandigd en ingewijd door Geurt Souman van Muziekhuis Souman.

Passieconcert Pasen april 2017

Geloof in het leven!