Een selectie van onze foto’s

Laudate Deum Wezep, foto Alida Bosma

Kerst 2021 Helaas geen kerstconcert maar een rollade

De bestuursleden brachten gedurende de dag de rollades naar de leden. Gehoopt was dat we op 18 december 2021 een kerstconcert zouden kunnen geven, maar het liep anders. De leden kregen evenals vorig jaar een rollade thuisbezorgd met een mooie flyer waarin de voorzitter de leden moed insprak en waarin het gedicht 'Wat is kerstfeest' van Bep Kramer - van Dijk stond afgedrukt.

Jaarvergadering 2021 en Buffet voor de leden

Nadat we gedurende de corona-pandemie niet bij elkaar konden komen, is het dan eindelijk weer zover dat we de repetities kunnen hervatten.
Tijdens de ledenvergadering op 1 oktober 2021 werd Jan Brommer gehuldigd omdat hij inmiddels alweer 25 jaar lid is van het koor.
Na afloop van de vergadering werd een Buffet aangeboden aan de leden waar gretig gebruik van werd gemaakt. Het smaakte dan ook fantastisch! En ook het gebruikelijke ijsje na afloop ging er goed in. De afwas werd gedaan door een aantal dames die hiervoor een bloemetje kregen aangeboden. En ook anderen die zich inspannen voor het koor werden niet vergeten. Zie de foto’s voor wat sfeerbeelden.

Jaarvergadering 2020

Kerstconcert 't Zuiderkoor, Putten, 2019

Zingen in een koor is gewoon gezellig. Met z'n allen, inclusief aanhang, in de bus naar Putten en vervolgens inzingen en koffiedrinken voor aanvang van het concert. Kijk naar de beelden.

Herfstconcert Kruiskerk, 2 november 2019

Door Hervormd Zangkoor Lunteren en Laudate Deum Wezep

Optreden Mariposa, juni 2019

Meestal het laatste optreden van het seizoen.

Overhandiging nieuwe piano, september 2019

Tijdens een gezellige repetitie-avond werd de nieuwe piano overhandigd en ingewijd door Geurt Souman van Muziekhuis Souman.

Passieconcert Pasen april 2017

Geloof in het leven!