Hervatting repetities

Nieuws | 0 Reacties

Geschreven door Bea Hollander-Kroes

4 oktober 2021
Foto van Jan Brommer en zijn vrouw bij huldiging ivm 25-jarig lidmaatschap van Laudate Deum Wezep

Huldiging Jan Brommer

 

We gaan weer beginnen met repeteren!

Afgelopen vrijdag, 1 oktober 2021, kwamen de leden sinds lange tijd weer voor het eerst bij elkaar.

Bij deze gelegenheid werd begonnen met een (korte) jaarvergadering. Omdat Jan Brommer inmiddels 25 jaar lid is van het koor kreeg hij een oorkonde uitgereikt van voorzitter Gerrit Koops. Ook zijn vrouw werd niet vergeten en werd verrast met een mooie bos bloemen.

Na afloop van de vergadering werd aan alle leden en hun partners een lopend buffet aangeboden met na afloop een ijsje. Vrijwel alle leden waren in de gelegenheid om te komen en maakten dan ook graag gebruik van deze mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten voordat ze binnenkort weer samen gaan zingen.

Aankomende woensdag, 6 oktober 2021, beginnen namelijk de repetities weer. Als u er over denkt om mee te doen, kom dan gewoon eens langs. De repetitie is om half acht in de Kruiskerk in Wezep. U bent van harte welkom.

 

0 reacties

Meer Artikelen

Meer

Wij gaan weer beginnen

Wij gaan weer beginnen

We gaan weer beginnen. Vanavond, 30 augustus 2023, gaan de repetities weer van start. Mocht u mee willen doen, kom dan langs en probeer het eens. U bent van harte welkom!

Lees meer
Rabo Clubsupport 2023

Rabo Clubsupport 2023

Rabo Clubsupport 2023 gaat weer bijna van start. In de periode 4 t/m 26 september is het voor Raboleden mogelijk om hun stem uit te brengen op een vereniging of club uit de buurt. Per stem keert de Rabobank een bedrag uit aan de betreffende vereniging. Een bedrag dat zeer welkom is als extra bijdrage in de clubkas....

Lees meer
Huldiging Albert den Boer

Huldiging Albert den Boer

Albert den Boer gehuldigd tijdens Jaarvergadering Tijdens de jaarvergadering van woensdag 15 maart j.l. werd één van de koorleden in de bloemetjes gezet. Vanwege zijn trouwe 25-jarig koorlidmaatschap ontving Albert den Boer uit handen van de voorzitter van Laudate Deum, Gerrit Koops, een blijvende herinnering in de...

Lees meer