Hervatting repetities

Nieuws | 0 Reacties

Geschreven door Bea Hollander-Kroes

4 oktober 2021
Foto van Jan Brommer en zijn vrouw bij huldiging ivm 25-jarig lidmaatschap van Laudate Deum Wezep

Huldiging Jan Brommer

 

We gaan weer beginnen met repeteren!

Afgelopen vrijdag, 1 oktober 2021, kwamen de leden sinds lange tijd weer voor het eerst bij elkaar.

Bij deze gelegenheid werd begonnen met een (korte) jaarvergadering. Omdat Jan Brommer inmiddels 25 jaar lid is van het koor kreeg hij een oorkonde uitgereikt van voorzitter Gerrit Koops. Ook zijn vrouw werd niet vergeten en werd verrast met een mooie bos bloemen.

Na afloop van de vergadering werd aan alle leden en hun partners een lopend buffet aangeboden met na afloop een ijsje. Vrijwel alle leden waren in de gelegenheid om te komen en maakten dan ook graag gebruik van deze mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten voordat ze binnenkort weer samen gaan zingen.

Aankomende woensdag, 6 oktober 2021, beginnen namelijk de repetities weer. Als u er over denkt om mee te doen, kom dan gewoon eens langs. De repetitie is om half acht in de Kruiskerk in Wezep. U bent van harte welkom.

 

0 reacties

Meer Artikelen

Meer

December 2021

December 2021

Ook onder de huidige omstandigheden geloven wij nog steeds in de boodschap van de bijbel waarin u o.a. de volgende tekst kunt vinden:

Lees meer
Rabo Clubsupport 2021

Rabo Clubsupport 2021

  Het is weer zover. De Rabo ClubSupport actie van dit jaar is inmiddels alweer van start gegaan. Leden van de Rabobank mogen hun stem uitbrengen op verenigingen die zich voor support hebben aangemeld. Bent u lid? Dan kunt u een stem uitbrengen op ons koor in de periode van 4 oktober tot en met 25 oktober 2021....

Lees meer
Pasen 2021

Pasen 2021

Afgelopen week was het weer zover. Zo langzamerhand wordt het (helaas) traditie om een presentje bij de leden te bezorgen. Zo lang we elkaar niet kunnen ontmoeten tijdens het zingen houdt het bestuur op deze manier contact met de leden. Ook deze keer heeft de Orchidee uit Wezep weer de verrassing verzorgd. Het werd...

Lees meer